Kära, kära ES1b..

Fy vad glada ni gör mig!
Jag tänker på kommentarerna jag fått på inlägget "Varför läser ni min blogg?". Det var verkligen så kul att läsa, och gav mig verkligen vilja att fortsätta blogga :)

En annan sak som gör mig glad är min skithärliga klass! Åh vad ni är härliga, haha!
Och jag måste säga att min och Lovisas humor är ganska svår att slå.

Idag har vi testat kostymer/dräkter till våra små drömspel som vi ska spela upp vecka 43. Felicia jagade runt mig i en stor, svart döden-kappa, och jag skrek som en gris. Jag hatar när folk jagar mig, och döden-kappan gjorde ingenting bättre.
Vi avslutade skoldagen med gympa. Lovisa skolkade, den förrädaren.
Vi skulle springa runt munksjön (eller, ja, halva munksjön) och mäta våran puls med pulsklockor.
Jag hade dock inga utekläder med mig, men jag tog på mig pulsklockan och gick ett rask varv istället.
Becca och Felicia följde med mig.
Becca, som annars alltid är på bra humör, gick och svor och mumlade om och om igen att det var allderles för kallt, hon minsann inte tänkte gå mer än ett varv, att hon hatade Ola, och att hon minsann tänkte skälla ut honom efter noter om han sa åt henne att gå ett varv till. (Ola är för övrigt vår skånska jätte till gympalärare, som hatar när andra pratar samtidigt som han, och som gillar att skrika "HÅLL KÄFTEN" till allt och alla.)
Jag lät henne dra sin lilla klagosång gång på gång, för jag vet hur det är när man har såna dagar, och då orkar man inte att folk håller på och kommenterar det.

Efter skoldagens slut gick vi alla och satte oss på McDonalds i några timmar (man har alltid kul på McDonalds, det bara är så), innan vi åkte upp till Ryhov där vi skulle se Akut läge, som är en teater framförd och gjord av Landstingsrevyn.
Vi lyckades dock vara där en timme innan själva teater började, så vi underhöll oss med att hitta på olika gå-stilar.

Teatern var okej. Skådespelarna var bra, men skämten var... nja. Jag drog väl på mungiporna någon gång, mer än så blev det inte. Men alla andra (d.v.s folk utanför vår klass, som i princip alla var över 50+) verkade uppskatta den, så jag kanske bara har en helt annan humor. Kanske är lite för ung för sånt.
Kan man säga så?

Och det satt en gubbe jämte mig som luktade... ja, han luktade just precis gubbe.
Förlåt, ni får inte tycka illa om mig nu! Det var bara en sån extrem gubbdoft, så jag hade lite svårt att tänka på annat än hur jag skulle göra och vart jag skulle luta mig för att det skulle lukta mindre.

Teatern höll på till halv tio, så jag kom precis hem.
Nu ska jag ta en varm dusch, sedan ska jag krypa ner i sängen!

Morgondagen kommer bli jävligt rolig.




Kommentera gärna
Postat av: becca

Awww <333

2009-10-21 @ 11:00:03
URL: http://beccute.blogg.se/

Skriv mer än gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin